♥_GrUp HePsİ FaN ClUbB_♥
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

♥_GrUp HePsİ FaN ClUbB_♥

GrUp HePsİnİn En ÇıLgIn FaN ClUbB'u

AnasayfaAnasayfa  PortalliPortalli  GaleriGaleri  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Hepsi 1 (Hepsi bir) - 29. Bölüm Özeti - Konusu

2 posters
YazarMesaj
Candy_Girl
кöмüя ρяєηѕєѕ α∂мn
кöмüя ρяєηѕєѕ α∂мn
Candy_Girl

Location : Yönetim-Disiplin-Kural herşeyden önce gelir sizde forumda uyun bunlara

Hepsi 1 (Hepsi bir) - 29. Bölüm Özeti - Konusu Empty
MesajKonu: Hepsi 1 (Hepsi bir) - 29. Bölüm Özeti - Konusu   Hepsi 1 (Hepsi bir) - 29. Bölüm Özeti - Konusu Icon_minipostedCuma Ocak 25, 2008 7:40 pm

Dergideki haberi gören Cemre, şok olmuştur ama yine de hemen pes etmeyecek aşkı için savaşacaktır! Buna rağmen, okula gittiklerinde, Emre’yi karşısında görünce dayanamaz, çok ağır konuşur. Emre, gerçeği anlatmaya çalışsa da Cemre dinlemez.
Yasemin, Korkut’u çocuklardan ve özellikle Emre’den uzak durması için uyarır. Korkut, Emre’nin bir suçu olmadığını anlatmaya çalışır ama Yasemin dinlemez. Barış ile Eren arasında ise ayrılık rüzgarları esmektedir.
https://hepsisevenler.yetkin-forum.com
~ChiLeq*meLLy~
ѕαяı кєLєєвєq αdмιη
ѕαяı кєLєєвєq αdмιη
~ChiLeq*meLLy~

Hepsi 1 (Hepsi bir) - 29. Bölüm Özeti - Konusu Empty
MesajKonu: Geri: Hepsi 1 (Hepsi bir) - 29. Bölüm Özeti - Konusu   Hepsi 1 (Hepsi bir) - 29. Bölüm Özeti - Konusu Icon_minipostedPaz Mart 23, 2008 6:16 pm

unuttum bu bölümü sayende hatırladım SaqoL
https://hepsisevenler.yetkin-forum.com/

Hepsi 1 (Hepsi bir) - 29. Bölüm Özeti - Konusu
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-