|
| - Mor Ve Ötesi - şarkı sözleri | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
Candy_Girl кöмüя ρяєηѕєѕ α∂мn
Mesaj Sayısı : 1203 Location : Yönetim-Disiplin-Kural herşeyden önce gelir sizde forumda uyun bunlara Kayıt tarihi : 14/12/07
| Konu: - Mor Ve Ötesi - şarkı sözleri C.tesi Şub. 02, 2008 12:20 am | |
| Mor Ve Ötesi - 1945 Gel asırlardan uzanda tut ellerimi sımsıcak Yoksa bendeki çocukta böyle çaresiz kalacak Öfke ile beslenen çocuklar yalnızdırlar Ve ümitleri çiceklerden acıları tarihlerden
Senin gibi benim gibi onlarda hep insandılar Ve sevgiye inandılar ve saygıya inandılar Senin gibi..benim gibi.. Onlar biraz terkedilmiş biraz küskün çocuktular
Sanki biraz incitilmiş Sanki yetersiz sevilmiş Sanki utandılar kavgadan ve sustular Öp incilenen gözyaşları kurusun inançlarında
Sene bin dokuzyüz kırkbeş onlarda hep insandılar.. Ve sevgiye inandılar ve saygıya inandılar Senin gibi..benim gibi...
Mor Ve Ötesi - Ask İçinde bu gün varsin yarin yoksun kocaman bir ciglik olsun benim derdim senin olsun bilen bilsin duyan duysun
ask icinde yalan icinde tek bir ayna bin bir bicimde ask icinde yalan icinde hepsi ayni hepsi icinde
belki varsin belki yoksun bi habersin belki toksun gelecekler yüzlerinde cam gibi bir büyük öfke
ask icinde yalan icinde tek bir ayna bin bir bicimde ask icinde yalan icinde hepsi ayni hepsi icinde
Mor Ve Ötesi - Ayıp Olmaz mı hayat o kadar zor mu? atıLır mıyız oyundan, benzemezsek onLara? bahane mi Lazım? mazeretimiz mi kaLmamış? çok ayıp oLmuş çok ayıp oLmuş
hayat o kadar zor mu? takıLır mıyız yoLunda, şekLi gizLi taşLara? yetişmek mi Lazım? bahçemizde bir güL açmamış çok ayıp oLmuş çok ayıp oLmuş
kız en güzeL, en hafif giysisini giymiş oğLan renkLi bir dünya boyamış kapkara kapıLar sormuşLar onLara ayıp oLmaz mı? bu işLer o kadar koLay mı? ayıp oLmaz mı?
Mor Ve Ötesi - Az Çok Su damlası gibi hayat, özgürüm Islak, çıplak, pırıl pırıl bir damla içimde Uzak bir ışık, bir çığlık gibi Çağırıyor beni
Biliyorsun az çok Görüyorsun her şeyi Biliyorsun az çoktur
Sahip oldukça hep bir yenisi daha Islak, çıplak, pırıl pırıl bir dünya içinde Uzak bir ışık, bir çığlık gibi Çağırıyor beni
Biliyorsun az çok Görüyorsun kendini Biliyorsun az çoktur.
Mor Ve Ötesi - Balıklar Çocuktun, kırılgandın Artık korku yok nemli gözlerinde Yüzlerce binlercesi var Omzuna oturmuş, ordan sana bakar Çektin gittin baharın peşine Güzelim renkler yüzünde Artık dönüp bakmazsın Güneşin solduğu evlere
Çıplak dursam, tanrıya sorsam Niye ölür insan bile bile? Ardımda yıllar sinsice kalbime sorar Niye bu suçluluk niye?
Yolculuğun sonunda Bembeyaz sevgini ört uykuma
Dün sabah seni gördüm Aklın takılmış yine balıklara Tertemiz, işsiz kalbin Arabadan kaçıyor vahşi sokaklarda
Mor Ve Ötesi - Bazen bazen eski sözcüklere bakmaz mısın nasıl küçük nasıl zararsızlar oysa orda ne yalanlar ihanetler gizlidir korkma, bir daha gelmem üstüne
çünkü ben kayboldum, geri dönmem imkansız hem uzak hem hoyrat senin ülken çünkü ben kayboldum, geri dönmem imkansız yine de mutluyum
bazen eski defterleri açmaz mısın onlar masum duran o saklı sayfalar pistir ve temizdir sadece laf vardır orda bir daha gelmem üstüne
her şeyi, her şeyi bıraktım artık çok mutluyum
Mor Ve Ötesi - Beyaz Durduğun yerden devam et Güzel olmasın kesilsin yine Koş koş kurtul eskit pabuçlarını Dilimiz eksildi, küçük kaldık
Düştük Acımız oldu çok oldu İyi ki oldu iyi ki oldu
Beyaz beyaz dibine dek beyaz Rüyası insana yalan söyledi Sadece önce şaşkın Dibine dek beyaz sonra
İyi ki varsın iyi ki yokum gölgem var, iyi ki gölgem var Bizi yalnız bırakmayan gölge
Sadece önce şaşkın dibine dek beyaz Sonra iyi ki varsın iyi ki yokum
Mor Ve Ötesi - Bırakmazlar Yakamı Hemen şimdi kalksam burdan Koşup çıksam sokaklara Birini duysam birine vursam Ölümcül bir dost düşse peşime
Bırakmazlar yakamı bilirim, kaybolsam da Bırakmazlar yakamı bilirim, saklansam
Hemen şimdi kaçıp gitsem Sürüklensem meydanlarda Bulsam seni masallarda Gökten düşen yine aynı elmalar
Kaybolsam, saklansam da ben İsimsiz sokaklarda Unutsam tüm masalları Karışsam meydanlara
Mor Ve Ötesi - Bir Sen baktın, tüm gözlerim kıskandı resmini Sarıldık takvimlerce, anlattık ki hayata Zaman yok kucağında, tek bir an bile yeter bana zaten
Yarım kalan bu düş bizim mi Yoksa yiten ben miyim derken Nerden geldin sen Kaybeden ben miyim derken Nerden geldin sen
Sarhoştum, evindeydi ellerim Bütün günlerden başka bir ismin vardı senin Titredim zamansızca, dün ve yarın yokoldu yanında
Mor Ve Ötesi - Bir Derdim Var Bir derdim var artık tutamam içimde Gitsem nereye kadar, kalsam neye yarar Hiç anlatamadım, hiç anlamadılar
Herkes neden düşman, herkes neden düşman Unuttuk hepsini, nuhun nefesini Gelme yanıma sen başkasın ben başka
Bir derdim var artık tutamam içimde Gitsem nereye kadar, kalsam neye yarar Hiç anlatamadım, hiç anlamadılar
Bak bu son perde oyun yok bundan sonra Işık yok hiç bir şey yok, yok, yok, yok Bir derdim var =3 Bir derdim var artık tutamam içimde
Mor Ve Ötesi - Boşver lk damla düştü, et parlıyor karanlıkta Beş dakika sonra benim dünya ve sen hala Özgür ruhlara dair yalanlarla beslen Boşver...
Ayna ıslak elleriyle suratında Hasta bir gülümseme, yardım etme, bağırma Yeter ki her sözcüğü anla, ihtiyacım var buna Boşver, eskisi gibi kalsın Boşver, kimse yaralanmasın
Sakinleş yine aynı insanla Dilinden kopan mısraları hatırla Her lanet sabah bu bilince uyandıkça
Mor Ve Ötesi - Büyük Düşler nedir ki zıplarlar ego tramplenlerinde kadınsız erkeksiz bir şehvet düşünün oyundur oynarlar bitmiyor işgalleri ben seni oralardan çekip almadım mı? bu kadar sertmi cevabın bana aşkın öldüğü yerde bu kadar mert mi kaosun dili aç şu kalbini söyle
hayatın gerçek mi? nedir ki yıkarlar kırılgan rüyamızı ışıksız ve renksiz mimarlar düşünün oyundur,oynralar bitmesin işgalleri uzundu sokaklar yürümek isterdim
gördüm gördüm gördüm büyük düşler gördüm...
Mor Ve Ötesi - Cambaz Ne habersin ne türksün Seni gören yollara dökülsün
Kul oldun köle oldun, kurşun geçirmez cam oldun Bütün dünya izler durur, afet-i azam bekler durur Hedefini al, piyasanı al, her şeyi al Yandı dertler bitti tasa Ben kurbanım bu cambaza İki gözüm kadar eminim sen yoksun
Kul oldun köle oldun, kurşun geçirmez cam oldun Cin oldun adam çarptın, cellat oldun kelle uçurdun
Bütün dünya izler durur, afet-i azam bekler durur Hedefini al, piyasanı al, her şeyi al Yandı dertler bitti tasa Ben kurbanım bu cambaza İki gözüm kadar eminim sen yoksun Var mısın yoksun x 2 İki gözüm eminim sen yoksun Var mısın yoksun x 2
Bütün dünya izler durur, afet-i azam bekler durur Hedefini al, piyasanı al, her şeyi al Yandı dertler bitti tasa Ben kurbanım bu cambaza İki gözüm kadar eminim sen yoksun Sen yoksun, sen yoksun | |
| | | Candy_Girl кöмüя ρяєηѕєѕ α∂мn
Mesaj Sayısı : 1203 Location : Yönetim-Disiplin-Kural herşeyden önce gelir sizde forumda uyun bunlara Kayıt tarihi : 14/12/07
| Konu: Geri: - Mor Ve Ötesi - şarkı sözleri C.tesi Şub. 02, 2008 12:26 am | |
| DEVAMI DEVAMI Mor Ve Ötesi - Canlı Yayın Gördüm ben gördüm ben gördüm sen gitmeden önceki son sesini Gördüm ben gördüm uyumadan söyledim ki kendime Bu sözcükler var sadece elimde benim elimde Git bunlardan kurtul mümkünse git ağla bir başka yüzle Yeter dedim içimdeki sahte işkence sesine Senin için ve sadece senindi anım Sorma lütfen sorma bana ne kadar içtensin diye Haykırdıkça gözlerinle utanırım olmaya Bir sen vardın ben vardım biz vardık her birimiz vardık Biz mi seçtik mahvolmayı, yokolmayı böyle Anlamsız sözcükler gündem dışı sözler gerekmez şimdi Biri bilmeli biri görmeli olup biteni Eksik kaldı kapalı anlatımlarım artık Biri gitmeli zehir birer birer alır Alır düşleri alır gerçekleri alır her şeyi Ve sizler ve onlar ve ötekiler hiç hissetmez mi Canlı yayındaki yitmeyi
Mor Ve Ötesi - Çelişki Çelişkili bir düzlemde duygularıyla ortada, Düşününce eski olmayan insanlarla Parça parça, Bir görünür bir kaybolur
Öykülerim hep bilmece, Gözlerim maskara, özlemim durgun "Belki bir gün.." deyince, teslim olunca ellerine, En yakınımda sen olunca
Ürkütücü bir rüya, ellerimden akıp gelen, Şehvetinde saklı bezginliğim Karanlıktan korkutan, gözlerinden ateş saçan Son sözünde sanki yalanların
Mor Ve Ötesi - Çocuklar ve Hayvanlar çok eski bir öykü bu insanLar durmuş bekLiyorLar o geLecek hiç geLmiyor ruhum öğrensin artık bu ağLatan eski oyunu
çocukLar ve hayvanLar tüm gece yaLnız konuştuLar öğrenince oyunu o masaL yine başLadı parLakLaştı evren birden
soruLar ve cevapLar bir bir hepsi yok oLuyorLar öğrenince sonunu hayat yeniden başLadı parLakLaştı evren birden
seninLeyim mutLuLuk kaLbimde çözüLmüş uLaşamaz bana yanLış sesLer senLeyim rüyadan farksız kayboLursam şarkı söyLe
senLeyim rüyadan farksız tek özLeyen sen değiLsin senLeyim şansımız artmış kayboLursam şarkı söyLe kayboLursam şarkı söyLe kayboLursam...
Mor Ve Ötesi - Daha Mutlu Olamam Güne kahveyle başladım Ağzım kuru zihnim açık Beyaz camda görüntüler Hepsi o kadar dürüst ki
Hayatımdan çok memnunum Aşk bitti aşk aptallıktı Bir de sigarayı bıraksam Kimse tutamaz beni artık
Küçük şeyler sevindirir ruhumu Hayal bile edemezdim ben bunu
Daha mutlu olamam Daha mutlu olamam
Yağmurlu bir akşamüstü Radyo açık, köprüdeydim Derken bir anda farkettim Başka bir hayat yok ki
Durdum sustum gülümsedim Gözümü açtım ben değiştim Kızdınız, siz haklıydınız Artik size gerek yok
Küçük şeyler sevindirir ruhumu Hayal bile edemezdim ben bunu
Daha mutlu olamam Daha mutlu olamam (bu akşam)
Mor Ve Ötesi - Darbe evreni gördüm sıkı oLaydı binLerce insan öLürken "nitekim" bir şey yapmazdı sadece bakardı bu kadar kaos bize fazLaydı ki
bir darbe geLdi başıma bir darbe
erdaL'ı gördüm darağacında onaLtı yaşında öLürken "nitekim" bir şey yapmazdı sadece bakardı sonrası serbest sonrası pazar
bir darbe geLdi başıma bir darbe ben gitmeden divanıharbe ben gitmeden bir darbe
sakLa kendini sağLam bir rövanş için
asmayaLım da besLeyeLim mi? asmayaLım da besLeyeLim mi
Mor Ve Ötesi - Dişi Zamiri bu son yenilgi olmazki , kalamamki hani bitmişti böyle bitermi herşey sözünde dursan bile sözün sende durmazdı yerinden kalkmadan giderdin
orda karlar var yalandan yürerken eski bir şarkının arkasından gülerken dokunma dalga geç güzel şeytan durmadan ağlayan resminle inanma
sen de onlar gibisin karşımda dururken yarım kaldı seni anlattığım belki de susmam lazım
çaresiz beden ihanet kokarken keyfini hiç bozma öldürdüklerin için dokunma lütfen dokunma bana artık hiç birşey yapma
Mor Ve Ötesi - Doğru Yanlış O kadar çok şey var ki, birer birer söylesem bile çok ağır kaçar Bir de her zaman hayatın o bildik mutlak gerçekleri vardır O zaman birazcık anlamsız konuşmam gerek Sadece, sadece seslerle yetinmem gerek
Bazen doğru bazen yanlış Bir şey söylemem imkansız Eğlenmek lazım, uyumak lazım Düşünme, dur neme lazım
Mutluluk her yanda, üzülmek için dinazor olmam gerek Para varsa sorun yok, para olmaz mı, havalar nasıl? Sonbahar gelince hiç kimse asla kaygılanmaz Kışlar soğuktur ama evsiz yok, kimse takmaz
Bazen doğru bazen yanlış Aslında her şey anlamsız Eğlen zıpla coş düşünme Açlık yok ki hiçbir yerde
Bazen doğru bazen yanlış Kim demiş ülkem geri kalmış Eğlen zıpla coş düşünme Düşünme, dur!
Mor Ve Ötesi - Durma Öyle durmadan sürer gider oyun kaLbin dursa biLe çarpıp çıksa biLe bir çocuk -hayaLLerin- gidiyor binmiş bir sandaLa sonra başka bir uyuma dönüyor her şey insan kaybettiğini buLuyor
siL baştan gözyaşım, tuzum içindeki nefse baktı eşyaLarını topLadı başka bir yerde kavuşmaLı çok uzakta değiL açıkta buLuşmaLı başka bir uyuma dönüyor her şey insan kaybettiğini buLuyor
durma öyLe ah, durma öyLe
Mor Ve Ötesi - Eksik Sanki bir şeyler eksik hayatında Dur ve dinlen n'olursun ah bir defa Yerinde olsaydım beni dinlerdim Ama sen duymadın
Duraksız bir yarış seninki Ne başı var ne sonu belli Uğraşırken kazanmak için Sormadın hiç neden niye
Ve hayat sana dokununca Her şey nasıl da değişti Dönüp bakınca gördün birden
Sanki bir şeyler eksik hayatında Dur ve dinlen n'olursun ah bir defa Yerinde sayarsın kaçıp gitsen de Her şey içinde
Sevdiğin her şey bir yük olmuş Karşı koymak bile yetmiyor Yine aynı şarkıyı söyle Sanki ağlar gibi kendine
Mor Ve Ötesi - Gece Bıktım artık susmaktan Bunca yıl seninle geçti Bir çift lafa muhtacız İki yabancı gibi
Saat gece üç olmuş Kapında ben, ben yokum sanki Şimdi gerçeği söyle Sonra yap istediğini
Yeter artık, hiçbir şey eskisi gibi değil Yeter artık, aslında sen hiç sevmedin
Yoruldum suçlanmaktan Yanında hiç olmadım sanki Yüzün her şeyi söylerdi Ama bakmıyor şimdi
Bıktım artık susmaktan Bunca yıl seninle geçti Şimdi gerçeği söyle Sonra yap istediğini
Zaman geçer, büyürüz Sertleşir dünya | |
| Konu: DEVAMI C.tesi Şub. 02, 2008 12:33 am | |
| DEVAMI Mor Ve Ötesi - Gül Kendine Biter mi sandın tüm dertlerin Hemen ödenmez büyük borçlar Hayata tersten baktığında Bitip tükenmek çok kolay
Aslında bütün resim güzeldir Sadece hatırlaman gerek
Gül kendine Bak ne kadar güzelsin Gül kendine Dünya kadar güzelsin Aslında dünya sensin Her şey açık, her şey kolay
Zor zamanlar geldiğinde Hep kaybedersin gerçeği Sana imkansız görünse de Bütün çözümler ellerinde
Aslında bütün resim güzeldir Kendini hatırlaman gerek
Biter mi sandın dertlerin Yenilmesen hiç büyümezdin
Mor Ve Ötesi - Güneye Giderken Zefir radyoları varya Briket duvarlarda Sesini duydum onlardan Sarındım akçora gömleğime
Uyu dedim uyudum, Devam et dedi muavin
Yolda güneş yükseliyordu Güneye giderken Solda güneş yükseliyordu Güneye giderken
Sararmış tütün tarlası İlerde beyaz yaşmaklı Al basmadan giysileriyle Kadınlar çalışıyorlar Yüce dağlar ilerde mor En yükseği en önce gördü
Yolda güneş yükseliyordu Güneye giderken Solda güneş yükseliyordu Güneye giderken
Küçük bir çocuk yeni uyanmış gözleri mahmur Muavin de çocuktu fakat uykusuzdu, bağırırken:
Bir köy var çok uzakta Beyazdan minaresi Kırmızı damlı evleriyle Köymüzdür varmasakta Yanımda oturan belli ki oradan Bana biraz yandan baksada
Mor Ve Ötesi - Hayat Uğraş didin farklı şeyler yapmak için Üç kişi ya da beş kişi anlar Ve zaman, ve zaman farklı yüzlerle Bazen yanında bazen arkanda
Yalan diye bir şey yok Gördük ama konuşmadık
Ve hayat her şey yolundayken dur dedi artık Ve hayat herkes evindeyken dur dedi artık Ve hayat - ki canına tak etmişti - sus dedi artık Ve hayat
Kırık düşler, aynı yalnızlık Öyle azaldık ve yıprandık ki Kafamız karışık, değişmek zor Dünya yıkılsa anlamazlar
Mor Ve Ötesi - Hep Aynı Yine keyfim yok, hiç ışık yok Yine hayat yok etrafımda Ne haldeyim, hayal miyim Aslında kimseye zararım yok
Ama...
Hep aynı dertler hep aynı Hep aynı sözler hep aynı Hep aynı sıkıntı sarar
Ben kimim, nerdeyim Çok tuhaf bir yerdeyim İçimde çok büyük bir şeyler var
Odam soğuk, sesim pişman Elimden hiçbir şey gelmez oldu Bu ben miyim, hayal miyim Aslında gerçek bir sorun yok
Mor Ve Ötesi - Ithaf Saw an angel above the sky Tryin' to understand why it makes me cry The only thing i got till yesterday Was the thought of you babe fading away
You never know how it hurt me baby You never looked at my face You knew loving me is such a disgrace I knew you were the queen and I'm the clown But baby I'm standing on my own
You never know how it hurt me baby, you never will
I don't care Saw an angel above the sky Tryin' to understand why it makes me cry The only thing I got till yesterday Was the thought of you babe fading away
Kış Geliyor bağıra çağıra sevmem ki kim geliyor yanıma yanıma bilmez ki kış ortasında kaç lere yakar güneş?? kış geliyor bağıra çağıra sevmem ki kim geliyor yanıma yanıma durmaz ki durmaz ki yeni rüyam da güneşimle soldu yen, adamla yeni kadın doğmadan zordu ayna ayna sihirli ayna neler söyledin bana...
Mor Ve Ötesi - Kördüğüm kim biLir neLer oLdu yer yarıLdı herkes haLa kibar parLak kutuLarda toy mühendisLer bozuk ve sahte hep havadisLer bu mudur bana reva gördüğün kimseLer biLmez bu bir kördüğüm ne iLk ne de son beraber bekLedik yaptığımızdan ne kadar emindik
durdum durdum kendime güzeL bir ağ ördüm kimse biLmez kimse biLmez bu bir kördüğüm
Zaman yok mekan yok Hiçbirşey yok Yaralı bir melek var eriyor...
Mor Ve Ötesi - Küçük Sevgilim küçük sevgilim
benim küçük sevgilim sen bana neler yaptın böldün parça parça onlar bilmez onlar bilmez bakarlar yüzüme sanki yoksun gibi sanki yalanmışız gibi
benim küçük sevgilim sen bana neler yaptın kırdın defalarca onlar bilmez onlar bilmez vururlar yüzüme sanki yoksun gibi sanki yalanmışız gibi
benim küçük sevgilim ben sana neler yaptım kızdım sayfalarca onlar bilmez onlar bilmez yakarlar canımı sanki yoksun gibi sanki yalanmışız gibi
benim küçük sevgilim sanki yalanmş qibiii benim küçük sevqilim sanki masalmış qibi...
Mor Ve Ötesi - Mucize Güneş doğdu ruhuma Sustum, umudumu gördüm onda Birşey bilsem söyleyeceğim Seni sevdiğimden başka
Aptallığın bile çocuksun sen de yok... Bu mutluluktan ağlayacağım şimdi yok... Ağlayacağım şimdi Yapma
Bir sözüm bin yere gider en sonunda Gözlerime bir bak yeter
Mutfakta çıplak ayak sesin huzur mu bu, mucize arzusu Sonsuzdum ve mahvoldum Güneşli gün yalanlarıyla avundum | |
| Konu: Geri: - Mor Ve Ötesi - şarkı sözleri C.tesi Şub. 02, 2008 12:38 am | |
| DEVAMI Mor Ve Ötesi - Ne Ne gerçek ben ne beraberlik Ne bencil kendi kendine Ne müstakbel güvensizlik Ne yüzler naylon yüzler ne Ne arkanda ne naklen Ne sonra ne tüm ne gerçekten Ne hiç ne müzik ne eylem Ne ahlak masum saf nefret
Ne varsa ne ne yoksa hiç yok Ne yok anlam ki faydasız Ne direnmek saçma her kimse Ne sen var ben yok biz sarhoş
Ne farkında olanlarınız Ne gündelik hayatlarınız Ne işkence görenleriniz Ne kaybolan özneler ve siz Ne savurgan dudaklarınız Ne eskiten yalanlarınız Ne isteksiz suratlarınız Ne sessizce haykırsanız
Ne varsa ne ne yoksa hiç yok Ne yok anlam ki faydasız Ne direnmek saçma her kimse Ne sen var ben yok biz sarhoş
Mor Ve Ötesi - Orda Durma Ne istersen de bana Biz biriz zor olsa da Sen anlarsın istersen
Bir veda anı gibi Bıraktıkça gerçeği Yerinden kalkamazsın
Bil ki sen sevmek istersen Her şeyi kurtarırsın Orda durma, eğer beklersen Hiçbir şey olmaz
Gerçek uzak koş, koş geç kalma sakın Tokken hiç doymadın sen, susmadın Gerçek uzak koş, koş geç kalma sakın Tokken hiç doymadın sen, dur artık
Şimdi nerde geçmişin O mutlu çocukları Hiç yaşanmamış gibi
Önünde bir hayat var Gücün yettiği kadar Yaşa artık istersen
Çünkü sen eğer istersen Her şeyi kurtarırsın Orda durma, durup beklersen Hiçbir şey olmaz
Gerçek uzak koş, koş geç kalma sakın Tokken hiç doymadın sen, susmadın Gerçek uzak koş, koş geç kalma sakın Tokken hiç doymadın sen, dur artık
Zaman tükendi artık
Mor Ve Ötesi - Özgürlük durmadan güvenlik peşinde ben elinin içinde bakımsız bir çiçeğe durmadan güvenlik peşinde sen elimin içinde ölümlü sözcüklere dönüştün
sevgimiz kısıtlandı kira bedeli belli, çeşitleri sınırlı sevgimiz kısıtlandı korkular güçlendi, beklentiler alt edildi
oysa bir de bak durmadan özgürlük peşinde ben seni öptüğümde, yeter ki sen de iste durmadan özgürlük peşinde elimi ittiğinde, tamam git istediğin yere
tehlike altında aşk kuralları sensiz,sınırları benliksiz tehlike altında aşk özgürlüğüm sende,sevgim daha içimde
Mor Ve Ötesi - Parti partinin yerini şaşırdım içimde zannettim dışımdaymış biri eksik biri fazLaymış yanıLdım
partinin gününü kaçırdım istisna zannettim bir kuraLmış muhtaç oLduğum büyük kuvvet yaLan mıymış?
Kutsal aklın nerde? Dans et üstümde.. Sakin olmak için Biraz daha eğlen..!
partinin tadını kaçırdım nümayiş zannettiLer isyanmış nazik bir katiL doğurmuşsun ve kazanmış
Nazik bir katil doğurmuşsun Ve kazanmış...! kutsaL akLın nerde dans et üstümde sakin oLmak için biraz daha eğLen
Mor Ve Ötesi - Past Everyday it's getting toughter to take that torturing pain The sweet memories of the past lead me to the end Knocked by a game from the first day you're watching me dyin That's not me in the miror, in the dark. That's my end I know that's the end Day from day i decay faster You can't know how it feels Sitting up in the bed at night i'm too tired for a sleep This fear rips my hard apart but i don't know why i'm cryin There's nothing left to do and i thing i can't go on I missed my past and taste the pain And i'll do so at the end
Mor Ve Ötesi - Pis Hepimiz hepinize dokunduk Korkunç kokular çıktı üstümüzden Elimize yüzümüze bulaştı hepsi Deliler gibi saklandık Hem de güçsüz kalıp yaşlandık Tertemiz bulaştık pisliğe
Niye?
Sonsuz acılara boğulduk Öldük işte en sonunda Ne yazık boş kalan hiçbir yer yok Elimiz elinize dokundu Gözler silindi yüzlerden Ne yazık farkeden hiçbir şey yok
Onlara kızmayın Onlar farkında değil...
Mor Ve Ötesi - Re Yine ben miyim düşen Hiç zamanım da yok ki Yine ben kopup gelen Bilmediğim şey yok ki
Yine de geldim dünyaya Hiç zamanım da yok ki Yine de geldim dünyaya Hiç yok
İçim yanar içim bilmez İçim var içim düşünmez İçim aşk içim değişmez İçim saf içim kirlenmez
Yine ben miyim düşen Görmediğim şey yok ki Yine ben kopup gelen Bu dersin sonu yok ki
Yine de geldim dünyaya
Mor Ve Ötesi - Rüya Something's burning in my head Restless days and nights, they never end With every word unspoken I fade away Thought that's not your fault, it's me who has no excuse Each time i see your eyes i just feel guilty Of loving you this way -though i'm not hopless yet- My soul is shadowed by your magic smile I tried so hard to reach you but i failed My dream is gone and i'm undone
Mor Ve Ötesi - Sabahın Köründe Sabahın köründe daha gün ışımadan Mahallenin piçleri sokağa fırlamadan Sanki bok var da uyanırım her sabah Geçen akşamdan kalma baş ağrımla Üç saatlik uykunun yorgunluğuna İflas etmiş aklımla küfürler yağdırarak
İşte bu sabah da uyandık, yine her taraf karanlık İşte bu sabah da uyandık, sabahlar hep karanlık
Her sabah koştuğum saçma işime Geceden içime oturmuş dertlerime Ve hatta sararmış dişlerime Yeni doğan günün tüm lanetiyle | |
| Konu: DEVAMI C.tesi Şub. 02, 2008 12:42 am | |
| DEVAMI Mor Ve Ötesi - Saklama beton ormanın avcı ruhLarı kapıLar ardında açLık kodLarının şifresini daha çözememiş ama sürtünüyor birbirine, yağmaLıyorLar
hayat bizi büyüttüğü gibi budayabiLir de yarımız toprağın içinde örtüneLim biraz bir kiLit bize az unutmak koLay, karta on taksit
sakLama çürüyor kaLbin burada
beton ormanın avcı ruhLarı kapıLar ardında açmış koLLarını hikmetini daha çözememiş ama yasLanıyor geçmişine, taşLaşıyorLar
hayat bizi büyüttüğü gibi budayabiLir de yarımız toprağın içinde düşüneLim biraz bu ışık bize az arsız kargaLar payLaşıyorLar
Mor Ve Ötesi - Savaşa Hiç Gerek Yok hayattayken çocuklar konuşmak gerek çocuklar savaş ne demek,hiç durur mu başlarsa
kim kazanacak bu hırstan kim ağlayacak sonunda zamanın ruhu terkediver dünyayı
kimlerdensin,onlardan mı? petrolden mi,hayattan mı? kimlerdensin,onlardan mı? yok,savaşa hiç gerek yok
yok faydası yok durmanın büyük zorbamız durmalı durana kadar gerçeği haykırmalı
paraya,güce,savaşmaya,ölüme doymuyor,durmuyorlar önce gerçekler solar,sonra masum hayatlar
kimlerdensin,onlardan mı? petrolden mi,hayattan mı? kimlerdensin,onlardan mı? yok,savaşa hiç gerek yok
Mor Ve Ötesi - Sen Varsın yanımda uzağımda yarınımda bilmediğim yaşanmış sayfalarda sen varsın
yükselen alkışlarda yumruklar tekmelerde acılar hasretlerde sen varsın
bütün şarkılarımız senin için bütün kavgalarımız senin için
açlıkta sefalette bollukta sefahatta el üstünde ayak altında sen varsın
yenmede yenilgide ölmede öldürmede sevgide nefretlerde sen varsın
bütün şarkılarımız senin için senin için bütün kavgalarımız senin için senin için
Mor Ve Ötesi - Serseri uzağındaydım düşerken nasıl bilirsen öyle ol kabusum oldun,çok oldun iy ki yarına yoksun düşledim,kayboldum,konuştum ziyan oldum eskinin huzurunda el,pençe,divan durdum ah,devrimim benim,nedir senden çektiğim sen gelmedin ama ben değiştim hayat ne boş ne anlamsız neye benzerdi reklamsız ortağım oldun,çok oldun iy ki yarına yoksun
aldım,verdim ben seni yendim kaçtın,sattın,beş paraya sattın
ağla,ağla,geçer
Mor Ve Ötesi - Sessizlik sakinleşin çocuklar, sakinliğe ihtiyaç var sessizleşin çocuklar, sessizliğe ihtiyaç var sokakta yangın var, umutsuz suratlar bulutlar köşe bucak saklanmış sise boğulmuşuz kömürden
sinmiş insanlar, bekleşip duruyorlar reklamlar, panolar, dükkkanlar, insanlar
dökülüyor yapraklar, sessiz düşüyorlar umutlanmaz suratlar, köpekler bile sinmiş
sinmiş insanlar, bekleşip duruyorlar reklamlar, panolar, dükkanlar, insanlar
bana bir kutu sevgi al, bir kutu umut ve neşe al alabilir misin, ne duruyorsun?
sakinleşin çocuklar, sakinliğe ihtiyaç var sessizleşin çocuklar, sakinleşin insanlar | |
| Konu: Geri: - Mor Ve Ötesi - şarkı sözleri C.tesi Şub. 02, 2008 3:49 pm | |
| devamı Mor Ve Ötesi - Sevda Çiçeği Sesiz sedasız açardın gecelerde Kimse bilemez, göremez kuytularda Sonsuz ve dipsiz sevdalarda, duygularda Sakin, kimsesiz ve sahipsiz uykularımda Şimdi artık seni koklar yalnızlığım Seni arar seni sorar sevda çiçeğim
Mor Ve Ötesi - Son Deneme Gel sen de kopar bir parça Tozum bile kalmasın Elimde boş bir tabanca Dua et ki patlasın, kör bahtıma
Gelecekse, ne gelecekse gelsin
Gel sen de kopar bir parça Tozum bile kalmasın Elimde boş bir tabanca Dua et ki patlasın, patlasın yine
Hayalet kurşunlar Maskeler, alaylar Gelecekse, ne gelecekse gelsin
Son deneme - saat kaç saat kaç ki? Seni buldum - sesi gür yüzü eski Artık bir şey yapamam, yapamam ki.
Mor Ve Ötesi - Son Giden güneyin masum bir sahil evinde aynı kırgın dalgayla öldürülmüşken lütfen bırak tepinsinler üstümde bunu çoktan hakettim
önce sustum ardından yalan söyledim sonrası isteksiz saatler günler tüm direncimle eşsiz tertemiz bir yüzüm gitmeye hazırlar
dün fazla yarın yok, ne dersen de
kimse durmaz kimse beklemez, kimse durmaz eskitirler durduğu yerde zamanı
nefesler her an yalnız, kırılgan kime söylesem, kime sarılsam kim günahkar, ne farkeder, neden bunlar uzakta insanlar
Sonu Belli işte başLıyor yine karanLık daha, ama o gün geLecek karLa örtüLü haLa gün geLip izLeri siLecek
eLi kanLı kraLLar köşeLeri tutanLar
kötü bir fiLm gibi başından sonu beLLi doLdu içim bu biz mi, o ben miyim? ucuz bir fiLm gibi başından sonu beLLi ağLar içim bu biz mi, o ben miyim?
işte başLıyor yine karanLık, ama o gün geLecek doğup ihtişamıyLa hayatı insana verecek
Mor Ve Ötesi - Şarkıcı Çocuk Gözlerinde bir damla yaş,plastik çiçekler boynunda Bir kedin var, evde kitaplar, Ne yapsam sana anlatsam Bırak zaman aksın, mahkumuz inan Yalnız şarkıcı, sarhoşum ölene kadar, Sen hiç korkma, burda kal Küçük şarkıcı, kalp kırık kalbini onar, Aşk diyorlar hiç görmedim, burda kal Bir söz verdim sonra bozdum, Ölmeden önce ben de melektim Bir odam var, yerde kitaplar, Ne yapsam uçsam, kaybolsam Uyuyalım artık, çok yorgunum inan, inan
Mor Ve Ötesi - Şirket Adını bile soramam Maksadımı aşamam Şiddetin meşru haline Bakıp ağlayamam Ne kadar güzel Ne kadar sıcak Ne kadar yakın O kadar uzak Şirket mirket anlamam Anlasamda anlamam Bana saldırıyorsa Gözünün yaşına bakamam Adaleti sarmış Kumandalı bir cinnet Vahşeti gördüm, korkmadım Hasar yok içimde
Maske takmadan üstüme gelmek zor muydu? Adı oLmayanların sesi de yok mu?
Mor Ve Ötesi - Telli Telli telli telli telli şu telli turna sanmaki yaralı uçmaz bir daha takılmış kanadı göçmen buluta anlatır eski beni şimdiki bana sakın çıkma patika yollara o dağlara kırlara o karlı ovaya yenik düşüyor herşey zamana biz büyüdük ve kirlendi dünya telli telli telli şu telli turna sanmaki yaralı uçmaz bir daha takılmış kanadı göçmen buluta döner gelir bir gün konar yurduna sakın çıkma patika yollara o dağlara kırlara o karlı ovaya yenik düşüyor herşey zamana biz büyüdük ve kirlendi telli telli telli şu telli turna ne kalmış burağı göklerden başka herşey binip gitmiş uçurtmalara
Mor Ve Ötesi - The Faithful Lover I hesitate to writE about the spring There'S A fear with all that loveliness The wilderness ı fell in everything Though not alone ı thing of loneliness
Oh do not count on me for anything Although ı love you as ı do the spring
Of gods late isolation in the sky Of wisdom turned dispear not happiness While we are togetheryou and ı Abandone promises of future bliss
But love me with the truth now in your eye Regard the early falling leaf_a kiss Regard fidelitY A passing thing It gives me courage when ı tell you this
Mor Ve Ötesi - Tv'deki Kız Sen ve ben ikimiz, camdan evimiz Sesin çok uzak bana Tv'deki kız
Kalk gidelim desem Boş boş bakar anlamazsın Camdan yüzünü öpsem Tv'deki kız
Elin yüzün var ama Kokunu bilmem, sıkıldın galiba Bir gün yanına gelsem tanır mısın? Tv'deki kız
Sen ve ben ikimiz, camdan evimiz Sesin çok uzak bana Tv'deki kız
Uyu, uyu Yoruldun, uyu
Hep yüzün gülüyor orda Yolda seni gördüm, mutsuzdun galiba Bugün yanına geldim tanımadın Tv'deki kız
Aptal kutu Yoruldun, uyu Uyu
Mor Ve Ötesi - Uyan canım kardeşim bak senin ellerinde hayatımız uçan kuştaki güzelliği kaybettik hastayız çok sıkıldım ağlamaktan durmaktan bu ahlaksız oyunlara devam etmek günah
uyan artık uyan uyan dostum uyan uyan artık uyan karanlık uykundan
sadece renkler vardı sonra kayboldu onlar da biz nefes alamadan
ah bu hayat anlamsız bir şaka herkes bunun farkında çok sıkıldım ağlamaktan durmaktan bu ahlaksız oyunlara devam etmek günah
uyan artık uyan uyan dostum uyan uyan artık uyan karanlık uykundan
sen yine de o yolun sonundaydın sen yine de hiçbir şey yapamazdın sen, uyuşuk, tembel, yalnızdın sen
Mor Ve Ötesi - Uyku saat bir, uykum yok gel bir bardak su içelim bulanıklık suyla aksın gitsin paniğe lüzum yok herşey kontrol altında kesici aletler dolaplarda tehlike çok uzakta
saat iki uykum yok ya biz biraz çalışsak bulantı yazıyla silinse gitse uyumak istiyorum, rahatsız etmeyin
saat üç, uyumak istiyorum bir tuvalette çiçekleri sulamak uyumak istiyorum, rahatsız etmeyin | |
| Konu: devamı C.tesi Şub. 02, 2008 3:52 pm | |
| devamı Mor Ve Ötesi - Yalnız Şarkı olasılıklar, şanslar olaylar neden hep senin tersine bunu hala sorma yanlış yer ve yanlış zaman bunlar hep aldatmaca bunu artık anla
belki bir gün güneş doğar mezarının üstünden, sen sessizce uyurken uyanınca üzülme gerçek bu işte
tesadüfen yalnızsın, henüz yolun başındasın tesadüfen yalnızsın, gerçeklerin farkındasın
kelimeler sokaklar ve evler ne kadar da boş şeyler sen gizlice ağlarken biraz umut biraz sevgi ne çok şey demek oysa senden uzakta
ama kim bilir belki bir gün o yaşarken sen ölmezsin, acılar akıp gider uyanınca üzülme gerçek bu işte
Mor Ve Ötesi - Yardım Et hiç birşey söyleme, duymam anlamam hayat bir mucize, düşer zaman zaman yardım et ruhum (yardım et ruhum) yardım et bana (yardım et bana) sesini ben duydum (sesini ben duydum) çok var hiç duymayan
kimler yalansız ki onlar ağlasın kimler günahsız ki onlar saklasın yalandan kim ölmüş, zamandan kim korkmuş dünya yalan söylüyor..
özür bekler gibi kızgın sokaklar texas'tan gelen küstah tokatlar zalimin durduğu (zalimin durduğu) yerdeyim şimdi (yerdeyim şimdi) bu bir karnaval (bu bir karnaval) nerdeyim şimdi
kimler yalansız ki onlar ağlasın kimler günahsız ki onlar saklasın yalandan kim ölmüş, zamandan kim korkmuş elinde güller varmış üstün başın kan olmuş
hiçbirşey söyleme, duymam anlamam hayat bir bombadır, düşer zaman zaman tarihin durduğu (tarihin durduğu) yerdeyiz şimdi (yerdeyiz şimdi) bu bir karnaval (bu bir karnaval) nerdeyiz şimdi
kimler yalansız ki onlar ağlasın kimler günahsız ki onlar saklasın yalandan kim ölmüş, zamandan kim korkmuş elinde güller varmış üstün başın kan olmuş DÜNYA YALAN SÖYLÜYOR...
Mor Ve Ötesi - Yaz Yaz Yaz Neden senle hiç durmadan tartışıp duruyoruz ki biz Bile bile üstüme gelmene ne gerek var Neden dostça ve insanca ayrılamıyoruz ki biz Ve bunca yaşanmış yılların da hatırı var Eğer hergün bu işkenceye, eğer her gün bu karmaşaya Eğer her gün bu kavgaya katlanırım sanıyorsan
Sen de yaz yaz yaz bir kenara yaz bütün sözlerimi yanılırsam çık karşıma göster kendini Belki zamanla teker teker silinirler aklından Anlarsın ki boşuna geçmiş bunca zaman
Mor Ve Ötesi - Yeşillik Yenildin bu oyunda sözcükler seni yalnız bıraktı Değiştirmek istediysen insanlar neden tanımadı?
Sahici sevgilerde yorulmuştun, sahipsiz rüyalarda huzur Buldun Yalan gözlerinin ardında yeşilliğin yokoluşunda
Söyle şimdi kim mutlu, insanlar birer birer yitip giderken Ve bir can sıkıntısı her şeyi, ama her şeyi silen
Mor Ve Ötesi - Yirmi Üç Yüzünden baslasam gitmeye uzaklara Duymasam kimseyi Sonu olmasa ummadik rüyalarda Eksilse, yok olsa bile deger Bir gün kendimi birakip Sana anlatsam ne oldugunu Neden sözleri yuttugumu Gerisi zaten gözlerinde Lütfen beni hemen uyandir Ya da hep öyle bak yüzüme Ne kork benden, ne de uzaktan dinle Lütfen beni uyandirma Sesim kisilsa, korkmasam karanliktan En bastan baslasam Anlamsiz sözlere artik hiç bulasmadan Beklesem yaninda Bir gün kendimi birakip Sana anlatsam ne oldugunu Neden sözleri unuttugumu Gerisi zaten gözlerinde Lütfen beni hemen uyandir Ya da hep öyle bak yüzüme Ne kork benden, ne anlatmami iste Lütfen beni uyandirma | |
| | | | - Mor Ve Ötesi - şarkı sözleri | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| |
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |