| erenci ve yoshyci admin aranıyor!!! | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
~ChiLeq*meLLy~ ѕαяı кєLєєвєq αdмιη
Mesaj Sayısı : 871 Yaş : 27 Location : Avatarımı Lütfen Çalmayınız!!!! Kayıt tarihi : 13/01/08
| Konu: erenci ve yoshyci admin aranıyor!!! C.tesi Mart 15, 2008 11:47 pm | |
| yoshyci ve erenci admin aranıyor lütfen msj sayınız yüksek olsun vede forumu doldurun...
Ad:
ne admini olmak istersin:
Not:Msj sayısı 50'yi geçmiş olcak.Baş vurular başlamıştır....=) | |
|
| |
Ye$im уєηι üує
| Konu: Geri: erenci ve yoshyci admin aranıyor!!! Perş. Mart 20, 2008 12:05 am | |
| ad: yeşim
deneyim: teklif geldi ama yapmak istemedim sevdigim sanatcıların sitesinde olmayı tercih ederim...
mesaaj sayım su an 50 degil ama inanın bu işi yapabilecegime eminim !! | |
|
| |
HePsİ_TuBiİsS мσя кєLєвєq мσD.
| Konu: Geri: erenci ve yoshyci admin aranıyor!!! Perş. Mart 20, 2008 2:51 pm | |
| yeşimcim demeq üye oLdun tşkr ederim cnm bu arada tanımamışsndır bn bu siteyi önermiştm sana nese cnm ii forumLar hoş geLdin=) | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 871 Yaş : 27 Location : Avatarımı Lütfen Çalmayınız!!!! Kayıt tarihi : 13/01/08
| Konu: Geri: erenci ve yoshyci admin aranıyor!!! Cuma Mart 21, 2008 7:11 pm | |
| sen ne yapıyorsun konuyu dağıtma allah allah admin arıyoruz bu arada yeşim msj sayın yüksek olsun oke 50'yi geçmemiş gördüğün gibi | |
|
| |
| Konu: Geri: erenci ve yoshyci admin aranıyor!!! C.tesi Mart 22, 2008 12:06 pm | |
| yha sanane yhaa sen sanki çok mükemmel birisinde bol bol flood yapıp duruosn snnde dağıtıııın konuLarı hatırlatırım cnm bu bnm daha ilk hatam ama sn kim biLir kaç tane konu daıtmışsındır... | |
|
| |
| Konu: Geri: erenci ve yoshyci admin aranıyor!!! C.tesi Mart 22, 2008 2:09 pm | |
| canm bak beni sinir etmeden lütfen saçma saçma konular yazma 1. uyarını alırsın 3. banlanırsın | |
|
| |
Candy_Girl кöмüя ρяєηѕєѕ α∂мn
Mesaj Sayısı : 1203 Location : Yönetim-Disiplin-Kural herşeyden önce gelir sizde forumda uyun bunlara Kayıt tarihi : 14/12/07
| Konu: Geri: erenci ve yoshyci admin aranıyor!!! C.tesi Mart 22, 2008 6:29 pm | |
| yha dururmusunuz konuda kavga edilmez ne yapıyorsunuz derdinizi gidin başka yerde çözün buranın admini benim istediginizi yapın ama konuda kavga etmeyin bu arada yeşimcim msejın 50 geçsin bide ne admini olmak istiyorsun onu yaz bu arada Meltem Admin olmana ragmen 1.uyarıyı aldın söliyim tuğba sende 3.uyarını aldın banlanırsın bu son uayrı 4.banlanırsın 3 konuda böyle yaptın lütfen bakın bütün msjları silerim böyle yaparsanız bizde bir düzen getirmeye çalışıyoruz lütfen konuda kavga etmeyin şimdilik dokunmuyorum msjlarınıza çok kırıcısınız bu arada iknizde birbirinizden betersiniz ama tuğba ve meltem konuları dagıtmayın flood yapmayın benden bu kadar bu arada HePsİ_TuBiİsS sende burda tanışma kızda haklı yani Meltem ona bidaha laf sölemeyin sizde herkese karşı geliosunuz hasta halimle yine sinirim bozuldu zaten ateşim var bu arada sizin aranızda bir soeun mu var her olayda kavga ediosunuz.? | |
|
| |
| |
| |
Mesaj Sayısı : 1203 Location : Yönetim-Disiplin-Kural herşeyden önce gelir sizde forumda uyun bunlara Kayıt tarihi : 14/12/07
| |
| |
| Konu: Geri: erenci ve yoshyci admin aranıyor!!! C.tesi Mart 22, 2008 6:37 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: erenci ve yoshyci admin aranıyor!!! C.tesi Mart 22, 2008 6:39 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: erenci ve yoshyci admin aranıyor!!! C.tesi Mart 22, 2008 6:42 pm | |
| peki dier konuLardaki LafLara ne demeLi örnk: yasemin siteye üye olsun mu konusuna bi bak istersen... | |
|
| |
| Konu: Geri: erenci ve yoshyci admin aranıyor!!! C.tesi Mart 22, 2008 6:50 pm | |
| amacın ne senin anlamadım yha | |
|
| |
ezgi_cemre_ern_ysh_gülçin вυLαѕıq ѕüηgєяι αDмιη.
Mesaj Sayısı : 209 Yaş : 26 Location : erenci admin Kayıt tarihi : 22/03/08
| Konu: Geri: erenci ve yoshyci admin aranıyor!!! Paz Mart 23, 2008 8:07 pm | |
| arkiler gerçekten konuyu dağıtmayalım NOTE:bende dağıtıom ama nesse | |
|
| |
| erenci ve yoshyci admin aranıyor!!! | |
|